Tijdelijk gebruik van een laptop

Donderdag 9 april 2020

De Schalmpies gaan werken aan het vierde lespakket. Bovendien krijgen ze binnenkort les in Teams. We wensen hen heel veel plezier daarbij.

Uit sommige gesprekken met ouders en/ of kinderen is het de leerkracht gebleken dat behoorlijk veel leerlingen niet beschikken over een goede laptop of dat zij per dag te weinig schermtijd krijgen doordat zij een computer met te veel andere gezinsleden moeten delen.

Er is hiervan een lijst gemaakt. Ruim 50 ouders krijgen vandaag een persoonlijke mail met daarin een uitnodiging om een device te komen halen. Verzoek aan allen om op de afgesproken dag binnen de tijd te komen!!

Let op! We geven alleen een apparaat mee wanneer de naam van het kind is genoteerd. Houd de mail van vandaag dus extra goed in de gaten!!!

Krijgt u geen mail, maar heeft u wel behoefte aan een laptop? Mail dan naar info@obsdeschalm.nl. We zullen u dan op een reservelijst plaatsen.

We verheugen ons op heel veel blije gezichtjes!

Met een digitale elleboog,