Speelotheek - uitleg uitleen spelletjes

Maandag 23 maart 2020

Beste ouders/ verzorgers,

Onderstaand bericht is woensdag 18 maart per mail naar u verstuurd. Wilt u een spel bestellen voor uw kind, laat u mij dit dan per mail weten? Hartelijk dank alvast!

Nu de scholen gesloten zijn vanwege het coronavirus, willen we de speelotheek 1 x per week openstellen.

Samen met uw kind kunt u een spel uitzoeken aan de hand van het bijgesloten document “Spelletjes Speelotheek”. Alle spellen staan hierin vermeld. Voor uw gemak heb ik videofragmenten met speluitleg toegevoegd, zodat u makkelijker samen met uw kind een spel kunt uitzoeken.

Normaal gesproken kost een jaar lidmaatschap €2,50, maar tot 6 april mogen gezinnen gratis gebruik maken van het lenen van spelletjes. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen in deze moeilijke en ongewone situatie. Mocht u na deze periode nog gebruik willen maken om iedere week een nieuw spel te lenen dan kost u dit eenmalig €2,50 voor de rest van dit schooljaar.

Door beantwoording van dit bericht kunt u aangeven welk spel u wilt lenen. Ik maak dit in orde en ik zal u laten weten wanneer u het spel kunt komen ophalen.

Woensdag 25 maart kunt het bestelde spel tussen 10:00 - 12:00 uur ophalen.

De kinderen die al lid zijn en een spel willen ruilen, laat u mij weten welk nieuw spel u wilt lenen. Bij het ophalen van het nieuw uitgekozen spel, levert u dan het andere spel in.

Met vriendelijke groet,

Namens team OBS de Schalm,