Opvang kinderen van ouders met vitale beroepen

Maandag 16 maart 2020

Een klein aantal kinderen waarvan beide ouders een vitaal beroep uitoefenen, heeft zich gemeld bij Sonja Deutz (Globetrotter) of bij Pamela Tjon Appian (Schalm).

Deze leerlingen zullen komende dinsdag en woensdag opgevangen worden door Hannie Kruithof in de bibliotheek van De Schalm (17 en 18 maart 2020).

Zij kunnen daar aan hun huiswerkpakket werken en een spelletje doen. Er wordt echter geen onderwijs gegeven. Hannie is de invaljuf die nog 2 dagen bij ons een dienstverband heeft. Het gaat dus om een tijdelijke oplossing.

Kinderdam, De Globetrotter en De Schalm zullen proberen een voorziening te regelen op wijkniveau voor de langere termijn, maar het duurt wel even voordat dit geregeld is.

Uw kind kan dus bij ons terecht wanneer het aangemeld is bij een van de directies. Laat voor de zekerheid ter plaatse uw contactgegevens achter.

Met een vriendelijke elleboog,

06- 11.53.79.54