Werkweek voor groep 7 en 8 afgelast

Donderdag 12 maart 2020

Beste Schalmen en Schalmpies van de groepen  7 en 8,

Ik moet jullie de nare boodschap overbrengen: De werkweek voor de bovenbouw kan volgende week niet doorgaan. De ontwikkelingen rondom het Coronavirus dwingen ons daartoe.

Twee dagen geleden verkeerde ik nog in de volledige veronderstelling dat we gewoon konden vertrekken, maar de nieuwste inzichten maken dat onmogelijk.

Het is een loodzware beslissing geweest. De kinderen en de leerkrachten stonden te popelen. Het lijkt echter niet verantwoord.

Op dit moment is er crisisberaad op het bestuurskantoor. Ik heb echter de uitkomst daarvan niet afgewacht omdat jullie anders het bericht veel te laat zouden krijgen.

Het team zal het de kinderen vertellen. Ik zal zelf morgen vanaf 8.30u in de ouderkamer een toelichting geven. Hopelijk heb ik dan ook het antwoord op de vele vragen die jullie ongetwijfeld zullen hebben.

Ik kan niet genoeg benadrukken dat ik het verschrikkelijk spijtig vind.

Met vriendelijke groet,

Pamela Tjon Appian