Nieuws
Start proeftrainingen schoolsportvereniging De Kaap

Start proeftrainingen schoolsportvereniging De Kaap

Maandag 14 september 2020

Beste ouder(s)/ verzorger(s), 

Vanaf volgende week is het zover en starten eindelijk de proeftrainingen voor de naschoolse sporten! Uw zoon of dochter heeft vandaag een boekje en een rooster meegekregen. In het boekje staat een globale beschrijving van de sporten. In het rooster kunt u zien op welke dagen en tijden de sporten worden aangeboden.  

Als uw zoon of dochter mee wilt doen met een proeftraining moet u hem/haar daarvoor opgeven! Het is anders niet mogelijk om mee te doen met een proeftraining! Opgeven kan op twee manieren: 

  • U kunt de achterkant van het boekje invullen en inleveren bij de groepsdocent. U ontvangt dan een e-mail van meester Vanya als er plek is voor uw kind bij de proeftraining.  
  • U kunt uw kind inschrijven via deze link: https://forms.gle/JiS4VRLUssu12QVV6  

U krijgt een bevestiging als er plek is bij de proeftraining. 

Uw kind mag 2 keer gratis meedoen met een proeftraining. Als uw kind dan lid wilt worden bij de vereniging, dan mag uw kind de 3e keer ook gratis meedoen, maar wordt wel verwacht dat u uw kind daarna inschrijft bij de vereniging. 

Onderaan de brief staat ook het rooster voor LT Dans. Zij geven les op meerdere locaties. Let daarom goed op voor welke dansstijl u uw kind opgeeft. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u mailen naar louise.vleugel@obsdeschalm.nl. 

Met vriendelijke groet,  

 Louise Vleugel 


Terug