Viering van het kerstfeest

Woensdag 15 december 2021

Vrijdag 17 december is de laatste schooldag voor de kinderen. Dan komt er een plotseling een einde aan weer een bewogen kalenderjaar waarin we veel leuke activiteiten hebben moeten schrappen, maar waarin ook gelukkig ook veel uit ons programma wél kon doorgaan.

We hebben deze week bepaald niet stil gezeten. Zo hebben we de kerstboom op het Deliplein versierd. Er is een op het buitenterrein een kerstlied gezongen voor de burgermeester en daarvan wordt een film gemaakt. Binnen ons schoolgebouw hebben de kinderen onder leiding van de vakleerkrachten liederen met elkaar en voor elkaar ten gehore gebracht. En nog veel meer. De groepsleerkrachten zullen de foto's en filmpjes met jullie delen.

Vrijdag luiden we op een gezellige manier de vakantie in. We serveren dan iets  te drinken en iets lekkers ter verhoging van de feestvreugde. Als jullie daaraan iets willen bijdragen, dan kan dat. Zorg dan alsjeblieft wel voor verpakt eten dat een Schalmpie zelf naar binnen kan brengen.
Let op! Er is genoeg. Dus het hoeft niet, maar het mag wel.

Met een warme elleboog,

PS De gymlessen gaan gewoon door.