Aanvraag noodopvang week 51, periode 20-23 december 2021

Woensdag 15 december 2021

Beste ouders/verzorgers,

Vrijdag 17 december is de laatste dag voor de vakantie, de scholen zijn vanaf maandag 20 december tot en met vrijdag 7 januari 2022 gesloten voor onderwijs. Er wordt geen online onderwijs verzorgd. De vakantie is voor de kinderen met een week verlengd. Voor kinderen en ouders met een cruciaal beroep bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de noodopvang. We herhalen de oproep vanuit de persconferentie in verband met het besmettingsgevaar hier alleen gebruik van te maken in uiterste noodgevallen!

Indien u in aanmerking komt voor en gebruik moet maken van de noodopvang dient u zich hiervoor uiterlijk donderdag 16 december voor 17.00 uur aan te melden. Stuur de aanvraag per email naar: brenda.maat@stichtingboor.nl. De school gaat daarna aan de slag om een rooster te maken voor de kinderen en het personeel dat de noodopvang gaat draaien. Voor alle duidelijkheid, er wordt tijdens de noodopvang geen onderwijs gegeven.

De noodopvang wordt aangeboden tijdens de normale schooltijden.Dit betekent dat wanneer de school vrijdag 24 december al een lesvrije dag of middag had ingepland, deze gewoon blijft staan. Er zal dus noodopvang worden aangeboden op 20, 21 en 22 december en op 23 december tot 12.15 uur.

Met vriendelijke groet,

Team OBS De Schalm