Nieuws
De ouderraad stelt zich voor

De ouderraad stelt zich voor

Donderdag 23 september 2021

Beste ouders/ verzorgers,

Wij willen ons als ouderraad graag aan jullie voorstellen. Ieder van ons zal dat aan de hand van een klein stukje doen.

Beste ouders, mijn naam is Lucy, 44 jaar en heb 1 dochter in groep 6. Ik zit nu voor de 4e jaar in de ouderraad. Het leek mij fijn om betrokken te zijn bij de school en mee te helpen waar nodig.  Helaas hebben we de afgelopen 2 jaar niet veel kunnen doen op school in verband met de corona maatregelen en we de school niet in mochten. Hopelijk kunnen we dit jaar meer doen. De leden van de ouderraad zijn nu compleet, maar we hebben altijd wel hulp nodig van ouders bij bijvoorbeeld Kerst, Pasen, Koningsdag etc. Lijkt je dit leuk geef je dan op bij Debbie Gerharts, medewerker ouderbetrokkenheid of bij 1 van de ouders in de ouderraad. Tijdens de koffie ochtenden schuiven leden van de ouderraad er ook meestal bij aan. Dus heb je vragen of wil je iets bespreken met de leden van de ouderraad dan weet u ons te vinden.

Ik ben Jelena, mama van Ogy (groep 4) en sinds 2019 lid van de OR. Een brug kunnen zijn tussen ouders en leerkrachten, spreekt mij aan om deel te nemen in de ouderraad. Tijdens de basisschooljaren ontwikkelen en ontdekken kinderen een hele belangrijke basis voor hun talenten en interesses.
De school biedt een veilige leer-, werk- en ontwikkelomgeving met een groot aanbod aan cultuur, muziek en andere leuke activiteiten, naast het standaard lespakket. Ik voel mij betrokken en wil daar graag, waar mogelijk en nodig, in meedenken en -doen en een positieve bijdrage leveren aan het wel en wee van de Schalm en de Schalmpies.

Ik ben Carmen en de moeder van Faith uit groep 6. Dit is mijn 4e jaar in de ouderraad en vanaf dit jaar de voorzitter. Mijn doel is om ouders en kids te verbinden zodat we er met z'n allen een geweldig schooljaar van kunnen maken. Ook sta ik open voor alle positieve input die alle ouders hebben. We moeten het met z'n allen doen en ik weet zeker dat de Schalmen en Schalmpjes dat ook kunnen!

Ik ben Wendy moeder van Jazzmya en Rockyer uit groep 1-2b en 5. Dit jaar maak ik deel uit de ouderraad. Zie je mij op het schoolplein en wil je mij aanspreken, doe dat gerust. Ik sta altijd open voor een gesprek. Trouwens daar zijn wij ook voor.

Hallo ik ben Selina moeder van Shaquille uit groep 8, Déjean groep 5 en Dhulean in groep 1. Ik zit al jaren in de ouderraad. Mijn oudste zoon heeft voorheen hier ook op school gezeten, dat is al een paar jaar geleden. Ik ben al een paar jaar achter elkaar voorzitter geweest, wat ik met veel plezier heb gedaan. Dat waren sommige mooie jaren die ik toen als voorzitter heb mogen bijdragen en meemaken. Wat ik belangrijk vind is dat ouders een betere verbinding met school kunnen krijgen door zich aan te melden voor bepaalde activiteiten die we vrijwillig met elkaar doen. Laten we met heel veel positieve energie, kinderen en ouders aan dit nieuwe schooljaar beginnen. Er zijn afgelopen 1,5 jaar genoeg down momenten geweest voor alle ouders vanwege de Corona.

Beste ouders, mijn naam is Timi (32 jaar). Ik heb 2 kinderen, een jongen en een meisje. Mijn zoon zit op het VO. Mijn dochter zit in groep 5. Dit is het 2e jaar dat ik in de ouderraad ben. Ik ben elke dag op school omdat ik vrijwilligerswerk doe op de Schalm. Ik ben altijd bereikbaar voor Kerst, Pasen, Koningsdag etc. In de ouderraad zitten hele lieve dames en ook de directeur, die soms onze vergaderingen bijwoont. Maar we hebben altijd ouders nodig om te helpen. Dus welkom iedereen!

Hallo allemaal, Seval hier! Ik ben moeder van Behram uit groep 5. Ik ben dit jaar nieuw in de ouderraad. Ik wil graag meedenken en meehelpen met alles rondom de school. Als betrokken ouder wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de organisatie rondom de activiteiten. Ik kijk er naar uit om met de ouderraad samen te werken. Tot gauw!

 


Terug