Activiteiten in de zomervakantie

Dinsdag 13 juli 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),

Onderstaand 3 leuke activiteiten voor in de zomervakantie.

Summerschool moving statue

Pacific Enterprises Unlimited organiseert het project Summerschool Moving Statue. Dit is een project waarbij ruim 100 kinderen tussen de 6 en 13 jaar de kans krijgen om een kijkje te nemen in de wereld van straattheater. Tijdens de zomervakantie kunnen de kinderen een week lang workshops volgen, waarbij ze ook een eigen act gaan maken. Het idee is om de verbeeldingskracht van de kinderen op een speelse manier uit te dagen en deze te uiten in de vorm van straattheater. Aan het eind van deze week mogen ze de voorstelling met volle trots presenteren voor hun eigen ouders en vriendjes.

Maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus: locatie Vreewijk (n.t.b.) / Sportspeeltuin Hillesluis

Dinsdag 16 augustus t/m zaterdag 21 augustus: Huis van de Wijk 't Steiger / Circus Rotjeknor

Voor meer informatie op https://www.straattheaterfestivalrotterdam.nl/moving-statue/

'Praatpaal Praatmaar'

Komen jullie dansen en theater maken? Samen met “Praatpaal Praatmaar” ontdekken we onze stemmen en luisteren we naar elkaar.

Tamar en Camie vinden het een beetje spannend dus we hebben hulp nodig. We zoeken helden en heldinnen! Ben jij er een? Kom meedoen met de workshop!

21 juli van 14:00-17:00u
Verzamelen op ‘t Deliplein en we lopen samen naar verhalenhuis Belvedère.

Er worden vanaf 15:30u filmopnames gemaakt; Kinderen zijn de experts. Een AVG formulier voor toestemming (i.v.m. de privacy) wordt meegegeven. Vraag jij vast of je gefilmd mag worden aan je ouders?

Van 6 tot 10 jaar

Feyenoord Zomerschool

Gedurende de zomervakantie organiseert Feyenoord voor kinderen tussen 9 en 13 jaar oud de 2e editie van Feyenoord Zomerschool in de Kuip. Tijdens het 1 week durende programma worden verschillende leuke, leerzame en sportieve activiteiten in en rondom de kuip aangeboden.

Voor meer informatie: www.feyenoord.nl/maatschappelijk/projecten/onderwijs/zomerschool

Veel plezier deze zomer!

Louise Vleugel