Zomertalent 010 - Vakantie programma voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8

Woensdag 9 juni 2021

Beste ouders/ verzorgers,

De kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kunnen deze zomer meedoen aan ZomerTalent010. Een leuk en leerzaam vakantieprogramma!

Zomertalent 010 is een navolging van de Zomercampus (zomerschool) van afgelopen jaar. Dit jaar is het in handen van welzijnsorganisatie Sol.

De groepen 6,7 en 8 van het huidige schooljaar komen in aanmerking voor deelname. Deelname is gratis.

Het programma is gevuld met sport, wetenschap en techniek waarbij de taalverwerking een prominente plek in neemt. De groepjes bestaan uit 12 a 15 leerlingen.

Het gaat om 10 x een dagdeel op een locatie in de buurt van school. Tevens zijn er programma's voor ouders/ workshops op het gebied van taal en financiën. Het gaat om de 2e en 3e week van de zomervakantie (26 juli- 6 augustus). De aanmelding loopt van 7 t/m 30 juni.

De leerlingen krijgen een flyer mee naar huis met meer informatie. U kunt uw kind online aanmelden door op de volgende link te klikken.

Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanmelden, dan kunt bij Debbie Gerharts (medewerker ouderbetrokkenheid) terecht.

Met vriendelijke groet,

Team OBS de Schalm