Nieuws
Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

Vrijdag 19 februari 2021

Beste Schalmen en Schalmpies,

We zijn amper open, of we gaan weer dicht. De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Een moment voor ons om even adem te halen en bij te komen van de afgelopen periode. 

We kijken terug op een hectische tijd, maar we kunnen over het algemeen tevreden zijn. De eerste toetsen laten zien dat onze kinderen over het algemeen geen grote achterstanden hebben opgelopen. Een deel van de Schalmpies is zelfs vooruit gegaan. Daarover later meer.

Op maandag 1 maart hebben we nog een studiedag. Op dinsdag 2 maart gaan we weer beginnen. Het veiligheidsbeleid blijft nagenoeg hetzelfde totdat er een nieuwe persconferentie komt waarin nieuwe maatregelen worden aangekondigd. Zo krijgen de kinderen uit de groepen 7 en 8 onderwijs voorlopig nog onderwijs in shifts.

We willen wel kritisch kijken naar welke vakken uit het pakket van de Podiumkunsten alsnog op een andere kunnen worden gegeven. Het is een groot gemis dat de Schalmpies die momenteel alleen op afstand kunnen volgen.

Op 18 februari zijn nagenoeg alle laptops ingeleverd. Bij slechts 2 constateerden we een gebrek. Alle apparaten zijn schoongemaakt en worden weer gebruikt in de klas.

We blijven in herhaling vallen, we zijn ongeloflijk blij met de Schalmen. Zij houden het moreel hoog en geven kun kinderen de ondersteuning die ze nodig hebben.

Met een dankbare elleboog,

Crew OBS De Schalm

 


Terug