Heropening gaat niet door! De Schalm blijft dicht!

Zondag 7 februari 2021

Een aantal uren geleden waren we nog druk bezig met de voorbereidingen.
Helaas blijkt het toch onuitvoerbaar om de school op een verantwoorde manier te heropenen.
Wat een domper!!!

Argumenten
Een belangrijk deel van de leerkrachten zal vanwege de slechte weersomstandigheden niet in staat zijn om de school te bereiken.
De temperaturen liggen zo laag, dat we niet verantwoord kunnen ventileren.
De Schalmpies kunnen verder met hun lespakket omdat de materialen nog niet naar school zijn gebracht.

Gevolgen
De noodopvang is alleen open voor de Schalmpies waarvan de ouders echt geen enkel alternatief hebben. Het verzoek is om vanavond Brenda de aanmelding te mailen.
Het onderwijs op afstand is door de leraren niet voorbereid. Er zal slechts in beperkte mate contact gelegd worden met de kinderen.

Morgenmiddag vergaderen we om 14.30u over de manier waarop het verder moet. Jullie krijgen daarna zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden voor de rest van de week.

Met een zeer spijtige elleboog,