Happy Holidays!

Zaterdag 18 juli 2020

Gisteren kwam er een einde aan een bewogen schooljaar. We sloten het moe, maar voldaan af. We hebben eruit alles gehaald wat erin zat in een heel bizarre, intense tijd.

Het afscheid van de kinderen was daarom nog meer bijzonder dan anders. Dat bleek ook uit jullie reacties. Dank voor alle lieve, grappige attenties die de crew van jullie mocht ontvangen als blijk van waardering. Dank voor het vertrouwen en de volledige opvolging van de strenge veiligheidsmaatregelen! Die waren niet leuk, wel noodzakelijk.

We blikken ook alvast vooruit.

Reizen
In de zomervakantie wordt afgeraden om op vakantie te gaan naar "oranje landen'. Voor 'rode landen' geldt zelfs een negatief reisadvies. Wanneer jullie toch afreizen naar deze oorden, dienen jullie 14 dagen voor het begin van het nieuwe schooljaar terug te zijn. Volwassenen en kinderen van boven de 12 jaar moeten dan 2 weken in quarantaine. We mailen julle de brief hierover van de gemeente.

Toegang tot de school vanaf 30 augustus 2020
Verder blijft de situatie vrijwel ongewijzigd. Ouders mogen bijvoorbeeld spijtig genoeg nog steeds niet het schoolplein op, noch de school in. We maken daarop 1 uitzondering voor de kleuters en de peuters. Zij mogen tot aan de buitendeur van het klaslokaal worden gebracht. Alle andere groepen blijven gebruik maken van verschillende (zij)ingangen.

Break out van groep 8
Gisteren was de definitieve montage klaar. Alle kinderen uit het laatste leerjaar zullen deze ontroerende film in hun bezit krijgen.

In de laatste week van de zomervakantie laten we weer van ons horen. Tot die tijd zoeken we onze hangmat op en gaan met de benen omhoog :)

Met een dankbare elleboog,