Herhaling webinar voor ouders die thuisonderwijs moeten geven

Maandag 6 april 2020

Beste ouders en verzorgers,

Vorige week heeft het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve (kinderpsycholoog en opvoedkundige) een webinar gehouden over hoe om te gaan met de nieuwe situatie waarin kinderen thuis zitten en ouders voor thuisonderwijs moeten zorgen.

De aanmeldingen waren boven verwachting. Twee duizend personen hadden zich aangemeld om deel te nemen. Helaas konden er maar 1000 personen toegelaten worden.
Niet getreurd want dit webinar is terug te zien. Het is echt een aanrader!!!

Klikt u op onderstaande link en u kunt meteen thuis dit webinar volgen vanachter uw computer of mobiele telefoon.

De onderstaande punten zijn besproken:

- Hoe begeleiden we kinderen zo goed mogelijk in deze Coronatijd?
- Wat bespreek je wel en niet?
- Hoe help je ze bij hun angsten en vragen, en andere emoties?
- Hoe komen we de dagen zo goed mogelijk door?
- Hoe zorg je voor een goede dagindeling?
- Hoe zorgen we als ouders dat we zelf overeind blijven, en onze spanningen niet op de kinderen richten?
- En hoe zorgen we ervoor dat de stap terug naar het normale leven zo makkelijk mogelijk verloopt.

Dit webinar is nog tot 24 april terug te kijken.