Let op! Houd je aan de regels bij het ophalen van het lespakket!!!

Maandag 23 maart 2020

We gaan over tot de uitgifte van het tweede lespakket. Dinsdag voor de groepen 1,2 en 4. Woensdag voor de groepen 5, 6,7 en 8. Vrijdag voor de groepen 3.

We hebben getwijfeld of we het nog wel op deze manier moeten doen, maar we vinden de ontmoeting van leerlingen en leraar ongelofelijk belangrijk.

De regels daarvoor zijn echter aangescherpt! Kom met niet meer dan 3 mensen tegelijk. Ga op een van de getekende kruizen staan op het plein, bewaar daardoor minimaal 2 meter afstand en wacht op jullie beurt!!!

Zorg dat jullie op tijd aanwezig zijn. Let op dat jullie de goede ingang kiezen. De kinderen gaan één voor één naar binnen op het tijdstip dat door de leerkracht is bepaald. Alle ouders blijven buiten staan. In het lokaal blijven de leerlngen ook gespreid van elkaar staan.

Vertonen jullie verschijnselen van griep. Laat het de leerkracht weten en kom niet!

Neem deze voorschriften alsjeblieft serieus! Alleen dan kunnen we het op deze manier organiseren.

We rekenen op jullie!

Met een vriendelijke elleboog,