Aan het einde van week 1

Zondag 22 maart 2020

Jullie zijn massaal de lespakketten komen halen en doen jullie best om er thuis wat van te maken. Het valt echter niet mee. Voor de kinderen niet, maar ook voor de ouders niet. Die lopen in sommige gevallen al tegen de muur op. We hebben het dan ook erg met jullie te doen en zullen blijven proberen om er toch iets van te maken!

We vergaderen online, ruimen magazijnen op, maken schoon, regelen de ICT, runnen de bieb, coördineren de zorg, lenen spelletjes uit, schrijven het schoolplan, bloggen, vloggen en stellen huiswerkpakketten samen. We zijn tot 's avonds aan het werk.

De bedoeling van alle inspanningen is om het thuisonderwijs zo goed mogelijk te regelen. We hopen dat jullie de basisvaardigheden in elk geval onderhouden en het geleerde automatiseren door zoveel mogelijk te oefenen. Houd alsjeblieft een dagelijks rooster aan van 2 1/2 uur. Tussendoor pauzeren jullie natuurlijk even door te bewegen met juf Louise.

De afsrpaken voor de komende dagen zijn:

Dinsdag 24 maart: de uitgifte van het 2e schoolpakket voor de groepen 1/2 en 4.
Woensdag 25 maart: de uitgifte van het 2e schoolpakket voor de groepen 5 t/m 8
De kinderen mogen in kleine groepjes naar binnen. De ouders blijven buiten.

Vrijdag 27 maart: de uitgifte van het 2e schoolpakket voor de groepen 3.

De reacties op onze performances op social media zijn hartstikke leuk!
Blijf dagelijks de mail, de schoolapp en alle overige kanalen in de gaten houden. Stel gerust allerlei vragen. Die worden binnen kantooruren dagelijks beantwoord!

Tot slot zullen jullie volgende week allen in staat gesteld worden om ons schoollied aan te leren. Dat zal ons in deze ellendige tijd verenigen...

Met een vriendelijke elleboog,