De Kunstweken musea kunnen open! (Deze musea wel!)

Maandag 16 maart 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De leerlingen hebben allemaal hard gewerkt aan hun creatie voor De Kunstweken. Echte kunst verdient het door zoveel mogelijk mensen bewonderd te worden. Daarom zijn alle werkjes nu ook te zien in een speciaal voor ieder kunstenaartje gemaakt online museum.

Kijk in de museumfolder van uw kind en bekijk dit filmpje https://youtu.be/vKyj6dO-Y1g

Met behulp van de folder die de kinderen hebben ontvangen/binnenkort meekrijgen met de huiswerkpakketjes nodigen ze (samen met u) eenvoudig alle familie en vrienden uit voor hun eigen museum mèt heuse museumshop. Echte fans kunnen hier leuke spulletjes met de tekening erop bestellen. Unieke aandenkens die u nog langer laten genieten van de kunst van uw kind!

Goed om te weten

• De werkjes van de kinderen die hun museum geopend hebben, verschijnen automatisch ook in de galerie van de klas en dat is belangrijk voor het vervolg van ons project: Zien & Bespreken.
  • Museum open = een gratis wenskaart van de eigen tekening!
  • Alle aankopen zijn geheel vrijblijvend. Met uw bestelling maakt u dit project echter mogelijk (onze school hoeft hier verder niets voor te betalen) en steunt u ook nog eens het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Lukt het openen van het museum niet? Ga dan naar www.kunstweken.nl en klik bovenin op ‘Inloggen’ en dan op ‘Naar jouw museum’.

Veel plezier met het kunstwerk van uw kind!