Koffie ochtend dinsdag 14 januari met school-jeugdverpleegkundige van OBS de Schalm

Maandag 13 januari 2020

Beste ouders/ verzorgers,

Op dinsdag 14 januari komt de jeugdverpleegkundige Michelle de Vos, zich voorstellen aan de ouders van de Schalm.

Dit zal plaatsvinden in de ouderkamer tijdens de koffieochtend. Tijd vanaf 08:30 tot 09:15 uur.

Heeft u vragen aan de jeugdverpleegkundige en/ of vragen over opvoeding of anders komt u gezellig langs! U bent van harte welkom!

Michelle wil inventariseren of er behoefte is bij ouders wat opvoeding en/ of voeding aangaat. Zij kan thema’s behandelen zoals “omgaan met pubers”, “peuters in zicht”, of thema’s over voeding, zoals “problemen omtrent eten en drinken”, kinderobesitas etc.

Met vriendelijke groet,

Team OBS de Schalm