Stagiaires gymles

Dinsdag 17 december 2019

Beste ouder(s), verzorger(s),

Sinds 2 weken zijn er elke vrijdag tijdens de gymles 4 stagiaires. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kyran Malone en ik ben 19 jaar oud. Ik hou van veel sporten en doe zelf aan boksen. Ik kom de komende 14 weken stage lopen bij de Schalm als LO-assistent. Ik zit in mijn eerste jaar van de HALO en kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan op jullie school. Tot snel!

Hoi iedereen,

Ik ben Kyara Rijsdam, 17 jaar en ben geboren en getogen in Vlaardingen. Ik ben gek op kickboks en wandel verder veel met mijn hond. Ik zit nu al een tijdje in het eerste jaar van de HALO en kom de aankomende tijd stage lopen bij de groepen 1 tot en met 8 op OBS De Schalm. Ik kan niet wachten om hier nieuwe ervaringen op te doen. Groetjes!

Hallo iedereen,

Ik ben Hilbert en ik ben 18 jaar. Ik doe aan ijshockey en ik hou van allerlei sporten. Ik zit in mijn eerste jaar van de HALO. Ik kom tot begin april meelopen als LO-stagiair bij de Schalm. Ik vind het super gaaf dat wij met zijn vieren stage mogen lopen en ik kijk uit naar een leuke en leerzame stageperiode.

Heyo Dion hier,

ik ben 21 jaar en kom uit Vlaardingen. Heb 12 jaar atletiek achter de rug en ik geef daar nu na 6 jaar nog steeds met plezier training. Wij zullen hier met zijn vieren stage lopen namens de HALO en zullen de kinderen vergezellen in de gymlessen. Als jullie enige vragen hebben kom gerust op mij afstappen!