Speelotheek open iedere dinsdag van 14:15-15:00 uur!

Maandag 29 oktober 2018

Beste ouders/ verzorgers, Een keer in de week (tijdens de inloop) kunnen ouders en hun kinderen samen rekenspelletjes spelen. Het doel van spelend leren is dat naast het spelen van rekenspelletjes in de klas, thuis ook met elkaar spelletjes gespeeld worden. Deze spelletjes kunt u binnen de school lenen in de speelotheek. Wat wij ervaren op onze school, is dat spelend leren op een positieve manier verbindt en veel plezier brengt tussen ouders, kinderen en leerkrachten. Het verhoogt de betrokkenheid op onze school. Ons Motto is dan ook: Als je plezier hebt in spelen, gaat leren vanzelf! Iedere dinsdag is de speelotheek open van 14:15 uur - 15:00 uur. U kunt ons vinden in de bibliotheek. De spelregels van de speelotheek: • Het lidmaatschap bedraagt €2,50 per leerling per schooljaar. Van dat geld kopen we weer nieuwe spellen. Iedere leerling die heeft betaald, krijgt een lidmaatschapskaart. • Een spel wordt alleen uitgeleend aan ouder en kind samen! Dus bij het lenen en inleveren is altijd een ouder aanwezig. Drie weken voor de zomervakantie worden de spelletjes teruggebracht en stopt de uitleen. Na de zomervakantie is de speelotheek weer open. • De lengte van de uitleen zal maximaal 2 weken bedragen. Ouders worden gebeld als het spel niet op tijd binnen is. • Indien spellen niet terugkomen, dan krijgen de ouders de rekening voor het desbetreffende spel. Debbie Gerharts is verantwoordelijk voor het bestellen van spelletjes en het draaien van de speelotheek in samenwerking met ouders.

Katendrechtsestraat 61

3072 NS Rotterdam