De Speeltuin Vereniging is op zoek naar vrijwilligers voor het Halloween feest!

Donderdag 6 oktober 2022

Beste ouders/ verzorgers,

Hieronder een bericht die we graag met u willen delen van de Speeltuinvereniging. Zij zijn op zoek naar heel veel vrijwilligers!

"Wij (speeltuinvereniging Katendrecht) zijn op zoek naar een twintig tot dertig tal vrijwilligers voor een feestje op 28 oktober. Wij zoeken mensen die op de dag kunnen en die ‘s avonds kunnen.

Op de dag voor het opbouwen en versieren en ’s avonds voor hulp bij begeleiding van de kinderen en verdere werkzaamheden, dit mogen ook mensen zijn die op de dag ook geholpen hebben.
En natuurlijk niet te vergeten het opruimen ’s avonds wat voorgaande jaren vaak over werd gelaten aan het bestuur en een aantal vrijwilligers. Het zou fijn zijn als er wat meer mensen zouden helpen.

Bij eerdere feesten in oktober verwachten wij ongeveer een opkomst van ± 400 kinderen wel of niet met ouders erbij.
Het opbouwen begint 's morgens om 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur 's middags.
En 's avonds om 18:00 uur tot ongeveer 22:30 uur en hierna natuurlijk het opruimen en dan streven wij ernaar 24:00 uur klaar te zijn.

Aanmelden kan via robslieker@svkatendrecht.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en het moment dat je kan helpen ochtend, middag, avond, hele dag zodat wij een planning kunnen maken.

Graag reacties voor zaterdag 15 oktober! Wij weten dat het kort dag is maar willen er weer een leuk en gezellig feest voor de kinderen van maken.

Namens het bestuur alvast onze hartelijke dank voor de medewerking!"