Corona- nieuws

Dinsdag 2 november 2021

De besmettingscijfers lopen op en dat merken we op school.

In groep 7 zijn in 3 opeenvolgende dagen 3 gevallen gemeld. De vrees is dat het daar niet bij blijft. De klas krijgt vandaag en morgen in elk geval thuisonderwijs.

Ook in andere groepen is er sprake van positief geteste kinderen. In groep 5 wacht een leerkracht thuis op de uitslag van zijn test. Zijn leerlingen konden vandaag eveneens niet naar school. Pamela onderging hetzelfde lot. Zij blijkt inmiddels negatief.

We vinden het vreselijk om tot ingrijpende maatregelen over te gaan, maar we willen clusterbesmettingen zoveel mogelijk voorkomen.

We doen wederom een beroep op jullie. Vertoont een Schalmpie ziekteverschijnselen en/ of is het kind langer dan 15 minuten in nauw contact geweest met een patient? Houd het dan alsjeblieft thuis en laat het testen.

We zijn voorbereid op onderwijs op afstand. In de andere groepen kan immers hetzelfde gebeuren. Laten we hopen dat de gevolgen beperkt blijven doordat we allen voorzichtig zijn en voldoende afstand houden.

We weten dat we kunnen rekenen op jullie medewerking!

Met een bezorgde elleboog,