Ouder Vertel! op donderdag 9 september

Zaterdag 4 september 2021

Beste Schalmen,

Donderdag zijn jullie aan de beurt tijdens het belangrijke Ouder Vertel!- moment voor de groepen 3 t/m 8. We zijn nieuwsgierig naar wat jullie te zeggen hebben!

Hebben jullie je aangemeld voor de groepsberichten van het leerjaar van jullie Schalmpie? Op dat medium zal de groepsleerkracht specifieke informatie geven.

Hebben jullie een tijdstip geprikt in de gespreksplanner? Bel gerust naar school wanneer je daarbij hulp nodig hebt. Willen jullie liever een gesprek via Whatsapp? Laat de juf of meester dat dan weten. Heeft u aan Corona gerelateerde klachten? Maak dan een andere afspraak.

We gaan het natuurlijk veilig organiseren. Kom daarom ajb op tijd! Wanneer jullie te vroeg zijn, vragen we jullie om buiten even te wachten. We handhaven de anderhalve meter- maatregel waardoor er niet teveel mensen tegelijk naar binnen kunnen.

Tot slot vragen we jullie om na te denken over de volgende onderwerpen:
- Omschrijf uw kind in vier kernwoorden
- Waaraan zal uw kind komend schooljaar plezier beleven, denkt u?
- Wat zal uw kind lastig vinden in het komende schooljaar?
- Wat kan de de leerkracht eraan doen om er een goed schooljaar van te maken?

Het ambulante personeel is ook aanwezig. Daar kunnen jullie eveneens mee in gesprek.

Tot donderdag,

Met een vriendelijke elleboog,