De laatste week (12 juli t/m 15 juli)

Maandag 12 juli 2021

Nog 4 dagen en we sluiten de school vanwege de vakantie. Dat betekent dus dat de kinderen op vrijdag 16 juli al vrij zijn.

Voor die tijd moeten we nog een hele hoop hoog houden. We ronden onze lessen af, ruimen op en maken schoon.

Morgen vertoont groep 8 drie keer de kunst van de musical. Twee keer op de dag voor de lagere klassen en in de avond voor de ouders.

Bovendien krijgen de Schalmpies dan hun rapport mee naar huis.

Donderdag maken we er een gezellige laatste dag van. De Schalmpies zijn dan om 12.15 uur vrij en de crew gaat in de middag op teamuitje.

We willen jullie enorm bedanken in het vertrouwen en de medewerking die we van jullie kregen in dit bizarre schooljaar.

Halverwege augustus is bekend of we de geldende veiligheidsmaatregelen verder mogen versoepelen.

Nog steeds geldt ons credo: "Houd het hoofd koel en het hart warm" en maak er een harstikke leuke zomer van!

Met een voldane elleboog,