Schoolfruit

Maandag 31 mei 2021

Beste ouders en verzorgers,

Deze week is het de laatste week dat uw kind(eren) gratis schoolfruit krijgen. Vanaf 7 juni ontvangen wij geen EU-Schoolfruit meer. Hopelijk heeft u en uw kind(eren) ervan genoten!

Om het groente en fruit als 10-uurtje door te zetten vragen wij u om zoveel als mogelijk een stuk groente of fruit mee te geven aan uw kind.

Wat kunt u meegeven?
Op de schoolfruitdagen die wij dit schooljaar gehanteerd hebben (woensdag, donderdag en vrijdag)  kunt u uw kind bijvoorbeeld een appel, peer, banaan, mandarijn, kiwi, een schaaltje aardbeien of druiven meegeven. Of een bakje met snacktomaten, een stuk komkommer, wortel of paprika. Variatie is leuk, lekker en goed voor de smaakontwikkeling van uw kind.

Groenten en/ of fruit kunt u uiteraard ook bij de lunch meegeven. Dit zien wij graag. Helpt u de kinderen hiermee?

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Team OBS de Schalm