Laatste update over de zomercampus

Dinsdag 14 juli 2020

We hebben een bericht gekregen van de gemeente. Dat willen we met jullie delen. De organisatoren schrijven het volgende:

De zomervakantie staat voor de deur. En dat betekent dat Zomercampus010 bijna van start gaat. Er zijn hier nog veel vragen over. Deze proberen we hieronder zo veel mogelijk te beantwoorden:

• Alle ouders die hun kind voor periode 1 hebben aangemeld krijgen deze week 1) een brief, 2) e-mail en 3) een bericht via het systeem (Schoolpoort) over deelname van hun kind aan de zomercampus. Hierin staat waar en hoe laat hun kind verwacht wordt voor de zomercampus en hierin staan inloggegevens voor schoolpoort. Dit is het systeem waarmee ouders op de hoogte worden gehouden tijdens de zomercampus. Bijvoorbeeld als er een wijzigingen zijn in het programma. Dit werkt ongeveer hetzelfde als andere schoolapps.
  • De scholen krijgen van stichting Zomercampus010 ook een brief waarin staat welke kinderen van hun school op welke locatie verwacht worden in periode 1 (20 t/m 31 juli).
  • Als de scholen dicht zijn kunnen ouders die meer informatie willen over de zomercampus010 contact opnemen met de stichting: info@zomercampus010.nl  of tel: 010-8082501. Hier zit een helpdesk die ouders verder kan helpen.
  • Kinderen kunnen zich voor periode 3 (17 t/m 28 augustus) nog aanmelden via https://www.zomercampus010.nl/aanmelden t/m de eerste week van augustus. Het inschrijftermijn is dus verlengd.

We hopen dat de Schalmpies een toffe tijd zullen hebben.

Met een bemoedigende elleboog,