Ouders weer op school na afspraak

Donderdag 2 juli 2020

Beste Schalmen,

Tot aan de zomervakantie blijft de regel van kracht dat er géén ouders op het plein of in de school mogen zijn. Dit handhaven we om het aantal kruiscontacten te blijven beperken.

Er is echter een kleine versoepeling van deze maatregel. Een enkele Schalm mag naar binnen mits:
Er een afspraak is;
De veiligheidsvoorschriften worden nageleefd;
We strikt triage toepassen.

De afspraak? Hoe maak je die?
Een afspraak komt tot stand door van tevoren even te bellen of te mailen met een van onze medewerkers.

Veiligheidsmaatregelen. Welke zijn dat?
Ontsmet je handen bij binnenkomst. Volg de looproutes. Houd afstand. Nies in je elleboog.

Triage? Wat is dat?
Het is een set van vragen die jullie zien op de afbeelding die hoort bij het bericht. Geef alsjeblieft een eerlijk antwoord en kom niet wanneer je het niet vertrouwt.

Tot slot kunnen we opgelucht melden dat de Schalmen van groep 8 op maandagavond 13 juli de premiere van de film 'Outbreak, Inbraak. Corona, Fissa!' kunnen bijwonen. Uiteraard gebeurt dit ook volgens bovenstaande richtlijnen.

Met een gastvrije elleboog,