Schalmen galmen weer door de gang

Vrijdag 8 mei 2020

Vrijdag 24 april hebben jullie een bericht én een mail gekregen met de boodschap dat we vanaf maandag 11 mei weer voorzichtig de draad van het fysieke onderwijs gaan oppakken. Daarnaast blijven de kinderen thuis werken aan diverse opdrachten.

De groepsleerkrachten hebben jullie vorige week informatie gestuurd over de groepsindeling (A en B). Die hebben we inmiddels ook intern afgestemd én met alle partners. Mochten jullie hierover nog vragen hebben, app de juf of meester even.

Vandaag hebben we jullie het veiligheidsplan gestuurd dat we gaan gebruiken. We doen dat om jullie gerust te stellen. Er is namelijk heel goed nagedacht over de organisatie van het onderwijs én van het naleven van de richtilijnen wat betreft de veiligheid.

@Schalmen: Vergeet niet om buiten de hekken/ aan de rand van het schoolplein te blijven staan!

@Schalmpies: Vergeet niet om voor schooltijd thuis nog even de wc te bezoeken!

We gaan eerst nog even genieten van een lekker weekend. Tot maandag!

Met een schone elleboog,